Portretfotografie

Laat je meenemen in de artistieke beleving van Bohrphotografix

Ook een fotoshoot inplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  aanpak
  Hoe werken we?

  Intake

  Tijdens de intake bespreken we je wensen. Is er een bepaalde stijl dat opgevolgd dient te worden of wil je volledig nieuw beeldmateriaal? Wat is je doelgroep en wat wil je met de foto’s zeggen? We denken aandachtig mee met inlevingsvermogen en uiteraard in volledige vertrouwelijkheid.

  Brainstormen

  We gaan samen brainstormen. Tijdens deze sessie willen we je graag beter leren kennen, wie ben je en wat wil je neerzetten.

  De fotoshoot

  Dit is het moment dat alles tot werking wordt gezet. Tijdens de fotoshoot heb je de mogelijkheid om altijd mee te kijken op mijn camera. We kijken gelijk welke foto’s de toppers zijn. Deze komen direct in de selectie en krijg je later opgestuurd.

  het resultaat

  Zodra de foto’s klaar zijn, krijg je ze zo snel mogelijk in je mailbox. Via e-mail krijg je een WeTransfer link gestuurd. Dit programma gebruiken we om de kwaliteit en de foto’s in één e-mail naar jou toe te sturen.

  Fotoshoot boeken

  Ook een fotoshoot inplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op

  Meest gestelde vragen

  Je kunt een fotoshoot boeken door contact met mij op te nemen via het contactformulier op mijn website, per e-mail of telefonisch. We kunnen dan de details bespreken en een datum en tijd plannen.

  Bij mij is het mogelijk om te betalen via contant geld of door middel van een iDEAL-link.

  Absoluut! Ik bied speciale cadeaubonnen aan die je kunt gebruiken voor een fotoshoot. Je kunt aangeven voor wie de shoot bedoeld is en waarom, en dan maak ik een persoonlijke cadeaubon voor jou.

  Als foto’s niet goed uitvallen, ligt dat niet aan jou, maar eerder aan de fotograaf. Ik geloof erin dat iedereen op een positieve manier op foto’s kan worden vastgelegd. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat je nooit meer het gevoel hebt dat je niet goed op foto’s staat.

  De persoon achter de camera die de foto’s zal vastleggen, ben ikzelf, Richarno Bohr. Sinds 2017 ben ik actief als ervaren fotograaf.

  Doorgaans is de meest geschikte periode voor een zwangerschapsshoot tussen de 30 en 35 weken.

  Absoluut! Ik bied extra afdrukken en fotoproducten aan als onderdeel van mijn diensten. Neem contact met mij op voor meer informatie over beschikbare opties en prijzen.

  Als het weer niet meewerkt, kunnen we de fotoshoot verplaatsen naar een andere geschikte datum of overwegen om binnen te fotograferen. Jouw comfort en tevredenheid zijn belangrijk voor mij, dus we zullen samen een oplossing vinden.

  De verwerkingstijd varieert afhankelijk van het type fotoshoot en de bewerking die nodig is. Ik streef ernaar om je binnen 2 weken na de shoot een voorproefje van de foto’s te sturen. De definitieve bewerkte foto’s worden meestal binnen 3 weken geleverd.

  Tijdens de fotoshoot zal ik je begeleiden om de beste poses en uitdrukkingen te vinden. Mijn doel is om natuurlijke en authentieke momenten vast te leggen die je persoonlijkheid weerspiegelen.

  ×